Mye mer for kun kr 249,- i året.

Flere fisk: Fisker du bare et par ganger i løpet av sommeren, er du sikkert fornøyd med de sju artene du får tilgang på i gratisversjonen. Den viser deg hvor du finner de beste fiskeområdene for torsk, sei, lyr, sjøørret, makrell, hvitting og berggylt. Men mulighetene i havet er større enn som så. Og om du, i likhet med oss, er ute etter den aller beste matfisken, får du tilgang på den i fullversjonen. Med et enkelt tastetrykk låser du opp snarveien til både havabbor, hyse, rødspette, laks, uer, kveite, gråsteinbit, brosme og lange.

Flere områder: Vi har lokalkjente fiskere langs store deler av norskekysten, som har hjulpet oss med å finne fram til, og kvalitetssikre, de gode fiskeområdene. Alt som er registrert på våre kart, er områder hvor man har god sjanse for å få fisk. Vi har imidlertid spart litt på noen spesielt utvalgte områder, som vi synes at de ivrigste skal få ha for seg selv. Vi kaller dem for «skjulte perler», og forbeholder dem deg som oppgraderer til fullversjonen.

Fiskegjenkjenning (beta): Denne funksjonen er vi veldig stolte av! Faktisk er vi først i verden med et så avansert program for fiskegjenkjenning som Fiskher. Akkurat som oss mennesker er alle fisk forskjellige. En sei er ikke identisk med en annen, og ingen torsk er lik. Derfor jubler vi høylydt hver gang vi knipser et bilde av en fisk og appen forteller oss med 100 prosent sikkerhet hva det er vi har fanget. Dette er høyteknologisk, og vi er helt i spydspissen. Hvis du er i tvil om hva du får på kroken, kan du bruke mobiltelefonen din til å ta et bilde av fangsten. Funksjonen kan også benyttes for å logge fangst, og til å melde inn rapporteringspliktig fisk.

Prøv gjerne vårt sommerabonnement. Da får du tilgang på fullversjonen i tre måneder, for kun kr. 149,-

Last ned iOSLast ned Android

Send oss en melding