Nå kan du bli medeier i FiskHer

Det er spennende, gledelige tider i FiskHer. Før helgen jublet vi først over å gå til topps i en stor investorkonkurranse for start-ups, og så kom beskjeden vi hadde håpet på: Forskningsrådet gir oss 4,7 millioner til forskning på kunstig intelligens i fritidsfiske! Det betyr at FiskHer ikke lenger er den lille babyen vår, men på vei til å vokse seg virkelig stor. Snart kommer innlands-versjonen og FiskHer for Danmark og Sverige – og så skal vi videre ut i verden.

Vil du være med?

Mottagelsen av appen vår har vært overveldende positiv. I dag har vi mer enn 120.000 aktive brukere av FiskHer, og ser at markedet vil ha oss. Samtidig er vi ekstra takknemlige for dere som har vært med helt siden starten, og som bruker appen aktivt. Som en takk for engasjementet, ønsker vi nå å gi dere muligheten til å følge oss videre som investorer. Frem til nyttår kjører vi derfor en lukket emisjonsrunde hvor dere har forkjøpsrett.

FORSKNINGSPARTNERE: FiskHer er sammen med forskningspartner NORCE tildelt 4,7 millioner kroner gjennom Forskningsrådets innovasjonspott. Boyan Yuan i NORCE sammen med Trond Are Gjone (f.v), Tommy Egra, Trond Svandal og Asgeir Alvestad i FiskHer.

For å gjøre det enkelt og trygt å investere hos oss, har vi tatt i bruk Dealflow, som sikrer deg full oversikt over egen portefølje. Dealflow fokuserer på spennende, norske selskaper i vekst, og sammen gleder vi oss til å ta imot store og små medeiere.

Slik gjør du

På dealflow.no får du som aktiv bruker av FiskHer eksklusiv mulighet til å kjøpe deg inn i selskapet vårt. Vi tar imot innskudd fra 5.000,- og oppover.

Her leser du mer om emisjonen, og hvordan man går frem for å investere. Husk at fristen for å bli med i den lukkede runden er 31. desember 2020. (Kanskje også greit å vite at ingenting skal betales før emisjonen lukkes, et stykke ut i januar.)

Spørsmål? På dealflow får du hjelp via chat og telefon. Ellers er du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Når du har opprettet bruker, trykker du på denne linken for å komme tilbake til vår side på dealflow.

Lykke til, og velkommen skal du være!