FiskHer App – personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for FiskHer AS (org. nr. 923 050 000) sin FiskHer App. FiskHer AS er databehandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og brukes lokalt i FiskHer App og sentralt i abonnements server. Det enkelte individ som har tatt i bruk FiskHer App er behandlingsansvarlig for data i sin FiskHer installasjon og de data som benyttes i FiskHer App. FiskHer App personvernerklæring er en del av vilkårene for bruk av FiskHer App og dermed en del av Avtalen mellom personen som FiskHer App bruker og FiskHer AS.

 

1. Formålet med behandling av personopplysninger i FiskHer App

FiskHer App behandler personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Formålet med behandling av personopplysninger ved bruk av FiskHer App er å oppfylle de forpliktelsene FiskHer AS har påtatt seg for gjennomføring av avtalen du har om bruk av FiskHer App.

FiskHer bruker HTTPS kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss.

2. Cookies/informasjonskapsler

Cookies er informasjonskapsler som lagres i nettleseren på din datamaskin/mobilenhet.

FiskHer bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse og for å kunne gjøre markedsføringen vår mer relevant.

Om du ikke ønsker å akseptere bruk av informasjonskapsler kan du endre innstillingene i nettleseren, slik at den automatisk avviser informasjonskapsler. Eventuelt kan innstillingene endres til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie.

Utover dette så kan du fjerne cookies som har blitt lagret i innstillingene på nettleseren din.

3. Hvilken informasjon lagres i FiskHer App

FiskHer App lagrer opplysninger som gis av deg når du registrerer deg som bruker av FiskHer App. FiskHer App lagrer følgende data:

Personidentifiserende personopplysninger:

  • Fornavn og etternavn: Benyttes for å identifisere deg i app og personliggjøre innhold.
  • E-post adresse: Benyttes for å registrere brukerkonto og tilby apprelatert innhold.

Avidentifiserte personopplysninger:

  • Firebase Cloud Messaging Device ID: Benyttes for å kunne sende deg varslinger.
  • Firebase Advertising ID: Benyttes til intern statistikk

Andre data:

  • Fangstrelatert data: Benyttes til intern statistikk
  • Geodata: Benyttes til intern statistikk

4. Tredjepartsverktøy og tjenester

FiskHer benytter seg av annonseringsverktøyet Google Ads og bruker remarketing for å nå ut til brukere som tidligere har besøkt nettsiden.  Dette inkluderer søkeannonser i Google sine søkeresultater, display-annonser (i bannerformat) på nettsider som er en del av Google sitt display-nettverk og YouTube-annonser på YouTube sin plattform. Dette bruker vi for å målrette tilpasset annonsering mot relevante brukere.

I tillegg samles informasjon inn for å generere rapporter angående demografi og interesser.

Du kan justere innstillingene dine om du ikke ønsker personlige tilpassede annonser ved å følge denne linken: https://adssettings.google.com/authenticated

Google Analytics brukes til å analysere og lage statistikk over trafikk på nettsiden, måling av ytelse og oppfølging av effektivitet på kampanjer. Eksempel på data som samles inn er hvilke nettlesere som blir brukt, hvilke nettsteder brukere kommer fra, hvor lenge brukeren er inne på nettsiden og hvor mange ganger nettsiden blir besøkt.

Informasjonen som samles inn behandles i anonymisert og aggregert form. Informasjonen er avidentifisert, altså vi kan ikke spore den innsamlede informasjonen tilbake til den enkelte bruker. Her kan du lese mer om hvordan Google behandler informasjonen din og hvordan du kan kontrollere informasjonen som Google samler inn.

I tillegg kan du laste ned denne utvidelsen fra Google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

 Med utvidelsen så kan man enkelt avvise at din data brukes av Google Analytics.

5. Utlevering av personopplysninger

Informasjon som kan knyttes til deg som person vil ikke bli delt med andre.

FiskHer AS kan dele personopplysningene dine med underleverandører som behandler personopplysningene på våre vegne (databehandlere). Overføring av personopplysninger til slike databehandlere skjer i medhold av databehandleravtaler som blant annet hindrer at databehandleren bruker opplysningene for andre formål.
Overføring av personopplysninger til FiskHer AS’ databehandlere anses ikke som utlevering.

6. Innsyn, retting og sletting

Du kan få innsyn i de opplysningene som er registrert om deg ved å sende en henvendelse til FiskHer AS. Du kan også be om å få rettet opplysninger om deg som ikke er korrekte. Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Etter dette vil opplysningene slettes eller anonymiseres, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov. Opplysninger om dine registreringer vil bli lagret av bedriften så lenge lovgivningen krever det.

 

7. Sikring av personopplysninger

Personopplysninger som FiskHer App samler inn, lagres og behandles på en trygg og sikker måte. Det er etablert og dokumentert rutiner og tiltak som skal sikre  opplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet i henhold til personopplysningsloven § 13.

 

8. Endringer

Vi kan endre denne personvernerklæringen for å følge lovmessige krav, samt vår egen praksis for innsamling og behandling av data.

 

9. Behandlingsansvarlig

Du er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernerklæringen. Dersom du har spørsmål om personvernerklæringen, ta kontakt med den ansvarlige FiskHer AS

 

10. Kontaktinformasjon

Dersom du mener at du ikke har fått overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon til FiskHer AS er:
FiskHer AS, Fjordgata 4
Telefon (+47) 95 07 95 00
gjone@fiskher.no

For FiskHer App henvendelser bes følgende kontaktinformasjon benyttet:

e-post adresse: support@fiskher.no
Telefon: (+47) 95 07 95 00