Spennende dager og kribling i magen

Nå er vi der igjen.
Fiskher skal bli dobbelt så stor – og dobbelt så god.

 

1. juni er det allerede ett år siden vi lanserte fiskher. Nå står vi foran en ny sommer og en ny runde med spennende slipp. Det siste året har vi brukt på å utvikle appen vår videre. Noe er lansert underveis, men straks er vi klare til å vise dere hva vi har jobbet med. 

Siden lanseringen i fjor har fiskher funnet veien inn på 150.000 mobiltelefoner og nettbrett over hele landet. I dag viser appen vei til nesten 50.000 fiskefelt langs hele norskekysten, fra Kirkenes i nord til Egersund i sør. 

Men om bare noen uker, dere. Da dobler vi innsatsen!

Den største nyheten for deg som bor, og fisker, i Norge, er den mange av dere har ventet på: I sommer realiserer vi nemlig vår ambisjon om å gjøre innlandsfisket lettere tilgjengelig – helt fra du planlegger fisketuren til du er på vei hjem med fangsten.

1. juni kommer fiskher endelig til et vann og en fiskeelv nær deg.

Og det beste av alt. Du som allerede er premiumabonnent skal ikke betale en krone mer enn du allerede gjør. Forlenger du abonnementet ditt, eller tegner premiumabonnement i dag, får du automatisk tilgang på hele innlandet så snart vi lanserer. For 249 kroner i året gir vi deg alt vi har å by på:

Innlandsversjonen
Tilgang på 50.000 fiskeførende innlandsvann og elver
Oversikt over hvor du finner 33 ulike ferskvannsarter
Søkefunksjon som lar deg filtrere søk på fiskeslag og enkeltvann/-elver
Enkelt kjøp av fiskekort hos Inatur
Avansert fiskegjenkjenningsfunksjon

Kystversjonen
Tilgang på nesten 50.000 fiskeplasser langs hele norskekysten, inkludert fiskernes utvalgte «skjulte perler»
Hele 16 fiskearter
Avansert fiskegjenkjenningsfunksjon

Du som kjenner fiskher godt, vil se at innlandsfunksjonen er noe annerledes enn den du bruker på sjøen. For det første vil det ikke være hensiktsmessig å anbefale fiskefelt i elver og vann på samme måte som i sjøen. I stedet viser appen deg hvilke fisk du kan finne i hvilke vann og elver. Med den omfattende Artsdatabanken som kilde, har vi laget en avansert søkefunksjon som gjør at du kan finne ut akkurat i hvilke vann du finner den eller de artene du er på jakt etter. Skal du fiske i et nytt område kan du søke på enkeltvann, og er det en spesiell art du drømmer om å få på kroken, viser vi deg kjapt hvor du bør prøve lykken neste gang.

Kjøp fiskekort rett i appen

Noe av det vi tror flest kommer til å sette pris på, er imidlertid samarbeidet med Inatur, som gjør at du sømløst og med få klikk kan kjøpe fiskekort i appen vår. Denne løsningen skreddersys i disse dager, og er tilgjengelig i løpet av sommeren, om ikke allerede innen 1. juni.

Hva tror dere?

Vi teller ned, og kan nesten ikke vente. Som om ikke dette var spennende nok, lanserer vi fiskher i Danmark (kyst) 15. mai, og Sverige (kyst) 1. juni.