Vil du gi Fiskher i gave?

Dette har vi gledet oss til å dele med dere! Det er mange som har spurt, og endelig kan vi tilby gavekort på Fiskher.

Kjenner du noen som har begynt å bruke naturen mer i koronatiden? Noen som har funnet tilbake til fiskegleden og kjøpt seg ny fiskestang? Eller som har fisket i årevis, og gleder seg til å ta med seg nye generasjoner på tur? Og hvem kjenner ikke noen sånne som har allting og egentlig ikke ønsker seg noe? Hva med å gi dem en opplevelse som garantert ikke blir avlyst?

Med Fiskher kan du la kjæresten, pappa, svigermor eller favorittkollegaen dra på fisketur med en profesjonell guide i lomma.  Appen viser vei til 75.000 fiskeplasser for mange forskjellige arter langs hele Skandinavias kyst. I Norge har vi oversikt over 50.000 innsjøer også. Den gir de beste rådene for å få fisken på kroken, og forteller deg dessuten hva slags fisk du har fått. I tillegg hjelper den deg å enkelt kjøpe fiskekort (Norge), og å loggføre fangsten din.

Et komplett verktøy for alle som fisker, fra nybegynneren til de profesjonelle. Utviklet av noen av Norges beste fiskere, og utstyrt med det beste som finnes av satellittfoto og sjøkart.

Gavekortet kjøper du enkelt inne i Fiskher som du laster gratis ned i AppStore og Google Play. Husk at du må registrere deg med mailadresse! Her velger du om du vil gi bort premiumabonnement i tre måneder (299 NOK) eller ett år (399 NOK).

Og du – har du ennå ikke prøvd vårt premiumabonnement? Sett det på ønskelista selv, da vel?

Last ned iOSLast ned Android