Menneskene

Asgeir Alvestad

Asgeir Alvestad (f. 1968) er anerkjent som Norges kanskje mest kjente og meritterte sportsfisker. Han er årsaken til – og kunnskapen bak utviklingen av Fiskher, og er medeier i firmaet. Asgeir fisker mer enn de fleste. Allerede som tjueåring hadde han fisket 20.000 timer! I dag troner han på topp over alle «artsfiskerne» i Norge, med (foreløpig) 149 forskjellige arter, tatt i norske farvann. Om lag 70 av disse har han faktisk fisket i hjemkommunen, Lillesand. Asgeir har også flere gjeldende verdensrekorder. En liten kuriosa: Hans største fangst er verdens nest tyngste fisk fanget på stang, en håkjerring på 1,1 tonn, tatt i Nedstrandsfjorden.
Hans minste er en krystallkutling på 0,5 gram.

Tommy Egra

Tommy Egra (f. 1978) er fagansvarlig i Fiskher. Han bor i Arendal og er en anerkjent sportsfiskeprofil som med sine skriverier i Jakt & Fiske, kurs og teknikkformidlinger har vært med å forme det moderne sportsfisket i Norge. Som en av våre dyktigste sportsfiskere, med mer enn 20 års fartstid i bransjen, og som ekspert på sjøkart og ekkolodd, har Tommys kunnskaper hatt stor betydning for utvikling av appen og plassering av fiskefeltene langs kysten. Eventyrlysten har brakt ham verden rundt med fiskestang, men som landets kanskje fremste sjøørretfisker, er det langs kysten på jakt etter havets sølv han liker seg best.

Trond Svandal

Trond Svandal (f. 1984) er medeier og tech guru i Fiskher. Vi har i lang tid hatt et godt samarbeid med institusjoner som jobber med forskning og utviklingsarbeid, og spesielt er området kunstig intelligens viktig for oss. Det er en sentral del av fiskegjenkjenningsteknologien, og det er ikke minst viktig i vår internasjonale tilnærming. Trond er Fiskhers viktigste mann i samarbeid med akademia og utvikling av teknologien bak våre tjenester. Trond fanget sin første laks som femåring og har siden vært bitt av laksebasillen. Han har en akademisk bakgrunn og besitter to bachelorgrader og en mastergrad innen matematikk, informatikk og teknologi.

Trond Are Gjone

Trond Are Gjone (f.1969) er medeier og gründer av Fiskher. Han bor i Lillesand og har mest erfaring fra fiske etter anadrome arter, etter oppvekst på gård ved Numedalslågens bredder i Larvik kommune. Trond Are har det meste av sin bakgrunn fra idrett, men har de siste fem årene arbeidet med næringsutvikling på Sørlandet. Han startet Fiskher AS i 2019, og har siden arbeidet målrettet mot lansering av verdens første apptjeneste i sitt slag.

Kristoffer Broen Berg

Kristoffer Broen Berg (f. 1995) er ansvarlig for digital markedsføring og analyse i Fiskher. Han er også en habil fisker som lastet ned Fiskher på lanseringsdagen og snakket varmt om appen lenge før vi fikk ham på kroken. Nå har drømmejobben lokket kristiansanderen tilbake til hjemtraktene, hvor han gleder seg til å få mer tid til sin store hobby, hav- og dypvannsfiske. Allerede som liten gutt fylte Kristoffer tønner med makrell sammen med faren i sjekta utenfor Kristiansand. Etter noen år med jobb i Italia og på Vestlandet deler han nå kontor med noen av landets fremste fiskere, og bruker arbeidsdagene på å promotere fiskelykke og gode fiskeopplevelser.

Jeanett Brudeseth Bersås

Jeanett Brudeseth Bersås (f. 1984) fra Odda er oppvokst med en far og stefar som elsker å fiske. For fire år siden tok hennes egen interesse av, etter hun var med på sin aller første skikkelige havfisketur. Her ble hun fascinert av det store artsmangfoldet som finnes i Norge. Siden har hun dratt på utallige turer med flere av landets dyktigste fiskere, og hatt en bratt læringskurve. Jeanett har vunnet NM i havfiske og tatt sølv i EM på Island. Hun elsker utfordringer – og går gjerne ut av komfortsonen for å lære nye fiskemetoder.

Bilal Alexander Saab

Bilal Alexander Saab (f. 1984) er musiker og fiskeguide. Han bor i Hasvik på Sørøya, hvor han har fisket siden han var liten. Den fiskende sangfuglen ble kjent over natta da han vant NRKs Stjernekamp i 2019. Hans forkjærlighet for fisking og Finnmark ble hans varemerke, og det er denne kunnskapen, og ønsket om å vise frem sportsfisket i Finnmark, han bidrar med i appen vår. Bilal er hovedguide på den familieeide fiskecampen Big Fish Adventure, og en av Norges fremste og mest kjente fiskeguider.

Send oss en melding