Dette får du i Fiskher

Fisk som proffene med fiskher®, appen hvor noen av Norges beste og ivrigste fritidsfiskere har samlet sin kunnskap og erfaring. Med Asgeir Alvestad, Norges mest meritterte fisker i front, har vi funnet fram til mer enn 45.000 fiskeområder langs hele norskekysten, hvor sjansene er gode for å trekke opp akkurat den fisken du håper på.

Eksperthjelp
Vi vet hvor torsken biter, hvor makrellen stimer og hvor sjøørreten gjemmer seg – og gir deg skjulesteder til totalt 16 ulike arter. På våre avanserte sjøkart og satellittbilder får du unik innsikt i topografi og biotoper, både over og under vann. I motsetning til andre fiskeapper, så er våre fiskefelt ikke basert på crowdsourcing av brukernes private fangstdata. Våre felt er tegnet av dyktige fiskeeksperter, ved hjelp av de mest avanserte kartene som er å oppdrive og basert på en mengde faktorer.

Oversikt over artene

Gratis
Fiskeområder registrert for følgende arter:
● Torsk
● Sei
● Lyr
● Hyse
● Makrell
● Hvitting
● Berggylt

Premium
Alle fiskeområder for alle 16 artene. I tillegg til de sju fra gratisversjonen, får du følgende arter:
● Brosme
● Lange
● Uer
● Sjøørret
● Kveite
● Havabbor
● Rødspette
● Laks
● Gråsteinbit

«Skjulte perler» er tilgjengelig i premium versjonen. Våre fiskere har plukket ut unike steder langs kysten hvor de mener det er ekstra interessant å fiske. Fremdeles ingen nappgaranti, men her får du muligheten til å fiske på de stedene hvor de beste fiskerne velger å prøve først. I tillegg får du nyte appen annonsefritt.

Tips og utstyr
I tillegg til å vise vei til fisken, forteller fiskher® deg også hvordan du øker sjansene for å få den på kroken. Våre eksperter deler sine beste tips til utstyr, agn og fisketeknikk. Appen lar deg plotte fangsten din på kartet, dele den med andre (om du ønsker det), konkurrere mot venner og se hvor de har fått napp.

Fiskegjenkjenning
Vi har verdens mest avanserte program for gjenkjenning av fiskearter. Er du usikker på hva du har fanget, så kan du ta bilde av fisken og få beskjed om hvilken art det er. Vår database inneholder 80 av de mest vanlige fiskene.

Ytterligere funksjoner:

Vi er opptatt av å gjøre de gode fiskeopplevelsene tilgjengelig for alle, og har funnet fram til tilrettelagte fiskeplasser over hele landet, også i ferskvann. På våre kart finner du også din nærmeste båtrampe, du får vite om elveutløp, om fredningssoner og andre hensyn som må tas.

Egen sosial plattform, med enkel mulighet til å registrere fangst og fangststed (også i ferskvann), samt kommunisere med andre fiskere og delta i konkurranser og mye annet gøy.

Trenger du tips til tilbereding av fisken, har fiskher® også gode oppskrifter til deg.

Oversikt over båtramper og tilrettelagte fiskeplasser (også ferskvann).

Med fiskher® blir du rett og slett en bedre fisker, enten du er en glad amatør eller har mye erfaring fra før.

Appen lar deg dra på fisketur med ekspertenes tips i lomma.
Den gir ingen nappgaranti, men nærmere kommer du ikke.

Med premium vil du også få full tilgang til innlandsutvidelsen! Les mer om utvidelsen her. Altså alt i hele appen, kyst- og innlandsfiske relatert, vil være tilgjengelig om du har premium. 149,- for tre måneder, og kun 249,- for 1 år.

Har du lyst på en god opplevelse neste gang du skal fiske på sjøen? Prøv fiskher®! 

Last ned iOSLast ned Android

Send oss en melding