Dette får du i Fiskher

Fisk som proffene med fiskher® – appen hvor noen av Norges beste og ivrigste fritidsfiskere har samlet sin rike kunnskap og erfaring.

Med Asgeir Alvestad, landets mest meritterte fisker i front, har vi funnet fram til mer enn 45.000 fiskeområder langs hele norskekysten, hvor sjansene er gode for å få fange akkurat den fisken du håper på, i tillegg til 50.000 fiskeførende vann og elver.

Vi vet hvor torsken biter, hvor makrellen stimer og hvor sjøørreten gjemmer seg – og viser deg vei til totalt 17 ulike arter langs norskekysten. I tillegg gir vi deg også tilgang på 33 ulike ferskvannsarter i vann og elver over hele Norge. Les mer om innlandsfunksjonene her.

De beste kartene
I motsetning til andre fiskeapper, er våre fiskefelt ikke basert på brukernes private fangstdata, men tegnet av dyktige fiskeeksperter. Ved hjelp av deres unike innsikt i topografi og biotoper, både over og under vann, og de mest avanserte kartene som er å oppdrive. Disse avanserte sjøkartene og satellittbildene får du nå gratis tilgang på i fiskher®.

Som premiumbruker får du også tilgang på de nye fiskher® konturkartene som viser dybder og grunner i mer enn 15.000 norske vann og innsjøer. Undervannskartene er en betaversjon, som utvikles kontinuerlig. Les mer om konturkartene her.

Fiskegjenkjenning
I appen finner du også verdens mest avanserte program for gjenkjenning av fiskearter. Er du usikker på hva du har fanget, kan du ta bilde av fisken og appen forteller deg hvilken art du har fått. Vår database inneholder 80 av de mest vanlige fiskene i både sjø og innlandsvann.

Tips og utstyr
Men først må du altså fange fisken – og i tillegg til å vise deg vei til fisken, forteller fiskher® deg hvordan du øker sjansene for å få den på kroken. Våre eksperter deler sine beste tips til utstyr, agn og fisketeknikk. Appen lar deg plotte fangsten din på kartet, dele den med andre (om du ønsker det), konkurrere mot venner og se hvor de har fått napp.

Dette får du i fiskher®

Gratis
Fiskeområder for sju av de vanligste artene langs norskekysten:

● Torsk
● Sei
● Lyr
● Hyse
● Makrell
● Hvitting
● Berggylt

Premium
Alle fiskeområder for alle 17 artene. I tillegg til de sju fra gratisversjonen,
får du følgende arter:
● Brosme
● Lange
● Lysing (Nyhet)
● Uer
● Sjøørret
● Kveite
● Havabbor
● Rødspette
● Laks
● Gråsteinbit

Innlandsfiske (premium)
● Tilgang på ca 50.000 fiskeførende vann og elver
● Oversikt over hvor du finner 33 ulike ferskvannsarter
● Søkefunksjon som lar deg filtrere søk på fiskeslag og enkeltvann/- elver
● Betaversjon av fiskher® konturkart
● Kartlagte fiskeplasser i en rekke av de mest interessante innlandsvannene (oppdateres kontinuerlig)
● Enkelt kjøp av fiskekort hos Inatur
● Oversikt over hvilke fluer og insekter som er registrert ved forskjellige vann/elver

«Skjulte perler» (premium)
Her har våre fiskere plukket ut unike steder langs kysten hvor de mener det er ekstra interessant å fiske. Fremdeles ingen nappgaranti, men her får du muligheten til å fiske på de stedene hvor de beste fiskerne velger å prøve først.

Øvrige funksjoner

Vi er opptatt av å gjøre de gode fiskeopplevelsene tilgjengelig for alle, og har funnet fram til tilrettelagte fiskeplasser over hele landet, også i ferskvann. På våre kart finner du også din nærmeste båtrampe, du får vite om elveutløp, om fredningssoner og andre hensyn som må tas.

I fiskher® får du dessuten tilgang til en egen sosial plattform for fiskere, med enkel mulighet til å registrere fangst og fangststed, kommunisere med andre fiskere og delta i konkurranser. Trenger du tips til tilbereding av fisken, har appen også gode oppskrifter til deg.

Med fiskher® blir du rett og slett en bedre fisker, enten du er en glad amatør eller har mye erfaring fra før. Slik blir det nemlig, når appen lar deg dra på fisketur med ekspertenes tips i lomma.

Den gir ingen nappgaranti, men nærmere kommer du ikke.

Prøv premium: 299kr for tre måneder, og kun 399,- for et helt år.

Last ned iOSLast ned Android

Nyhetsbrev