Innlandsutvidelsen

Nå kommer den etterlengtede utvidelsen av appen mange har ventet på! fiskher® blir enda bedre. Innlandsutvidelsen vil gi deg tilgang på ca 50.000 fiskeførende vann og elver i Norge. Ikke nok med det: Du som allerede har premium skal ikke betale en krone mer enn du allerede gjør. Forlenger du abonnementet ditt, eller tegner premiumabonnement i dag, så får du automatisk tilgang på hele innlandsutvidelsen.
For kun
249,- i året gir vi deg alt vi har å by på.

Oversikt
● 
Tilgang på ca 50.000 fiskeførende vann og elver
● Oversikt over hvor du finner 33 ulike ferskvannsarter
● 
Søkefunksjon som lar deg filtrere søk på fiskeslag og enkeltvann/-elver
● 
Hvilke fluer og insekt som er registrert ved forskjellige vann
● 
Enkelt kjøp av fiskekort hos Inatur
● 
Avansert fiskegjenkjenningsfunksjon

Du som kjenner fiskher® godt, vil se at innlandsutvidelsen er noe annerledes enn den du bruker på sjøen. For det første vil det ikke være hensiktsmessig å anbefale fiskefelt i elver og vann på samme måte som i sjøen. I stedet viser appen deg hvilke fisk du kan finne i hvilke vann og elver. Med den omfattende Artsdatabanken som kilde, har vi laget en avansert søkefunksjon som gjør at du kan finne ut akkurat i hvilke vann du finner den eller de artene du er på jakt etter. Skal du fiske i et nytt område kan du søke på enkeltvann, og er det en spesiell art du drømmer om å få på kroken, viser vi deg kjapt hvor du bør prøve lykken neste gang.

Kjøp fiskekort rett i appen
Noe av det vi tror flest kommer til å sette pris på, er imidlertid samarbeidet med Inatur, som gjør at du sømløst og med få klikk kan kjøpe fiskekort i appen vår. Denne funksjonen er tilgjengelig for alle.

Er du glad i ferskvannsfiske så er dette appen for deg – Innlandsfiske gjort enkelt.

Utvidelsen ble lansert 1. Juni 2021, og som sagt: Alle funksjonene er tilgjengelig for de som har premium. Kyst og innland til kun 249,- i året!

Last ned iOSLast ned Android