Leif Rune ble nummer 100.000

– Som å få sju rette i Lotto, mener den ivrige fiskeren, som har brukt FiskHer på hver eneste fisketur etter at han oppdaget appen.

Drøye tre måneder etter lansering har FiskHer blitt lastet ned mer enn 108.000 ganger! Det synes vi er både overveldende og veldig, veldig gøy. Tusen takk til hver og en av dere som har tatt appen vår i bruk.

Vi bestemte oss tidlig for å gjøre stas på bruker nummer 100.000, og dette er altså mannen som trakk det lengste strået: Leif Rune Sjøbrend, som vi gleder oss veldig til å invitere på fisketur til våren. Enn så lenge kan han glede seg over livstidsabonnement på Norges mest komplette fiskeapp.

Har fisket hele livet

– Utrolig gøy, og skikkelig overraskende. Jeg pleier aldri å vinne noe som helst. At jeg skulle bli nedlaster nummer 100.000, det er jo litt som å få sju rette i Lotto. Hva er oddsen for det? spør Leif Rune Sjøbrend.

Han er 44 år gammel, kommer fra Lillestrøm og bor i Aurskog sammen med samboer Kine og datteren Michelle på 12. Sammen fisker de så ofte de har anledning.

– Jeg har vokst opp med å fiske. I barndommen hadde vi Øyeren og Leira som nærmeste nabo, og fisket blant annet gjedde, harr, gjørs og asp. Fra jeg var liten hadde foreldrene mine campingvogn i Stavern, og så ofte vi kunne var min far og jeg ute og fisket fra svaberget. For noen år siden kjøpte vi selv en campingvogn og båt på akkurat samme plassen. Fra tidlig om våren til høsten kommer er vi ute og fisker så ofte vi bare kan. Både fra båt og fra land, gjerne med sekken full av mat og kaffe. Ofte fra tidlig om morgenen til sola går ned, forteller Leif Rune.

– Genial app

På campingen i Stavern møtte han nevø og fiskekompis, Kim André, som snakket varmt om FiskHer.

– Han fortalte at det fantes en app som viste gode fiskeplasser og hvor den aktuelle fisken faktisk sto. Jeg lastet den ned, og synes appen er helt genial. Nå bruker jeg FiskHer hver gang jeg tar med meg fiskestanga, og faktisk også selv om jeg ikke er på fisketur. Jeg bruker både kartene og mange av de andre funksjonene. Ikke minst synes jeg det er veldig kjekt å få tilgang på videoer med ulike fisketips, sier Leif Rune.

43.000 fiskeplasser

Nå er han sikret premiumutgaven av appen i overskuelig fremtid. Dermed får han tilgang på samtlige 16 fiskearter og 43.000 fiskeområder langs hele norskekysten, inkludert fiskernes skjulte perler. Han kan også bruke den avanserte fiskegjenkjenneren som er unik for FiskHer.

– Personlig synes jeg alle som deler fiskeinteressen bør laste ned appen og se hvor oversiktelig og genial den er. Det eneste jeg kunne ønske meg, er at den også hadde vist innlandsfiske, for dem som ikke har kysten som fiskeplass, sier han.

Vi er for øvrig helt enig i begge deler. Vi ønsker oss innlandsversjonen vi også, og jobber med saken.

Skal fiske med Asgeir

Til våren ser dere Leif Rune igjen. Da tar han med seg samboer og datter til FiskHer i Lillesand, hvor vår sjefsfisker Asgeir Alvestad inviterer til fisketur.

Enn så lenge: Skitt fiske!

Vil du også teste FiskHer, finner du den i AppStore og Google Play.