Dette får du i Fiskher

Den beste kunnskapen: Fiskegleden er størst når den deles. Derfor har vi, sammen med Norges beste fritidsfiskere, samlet det ypperste av kunnskap og erfaring som vi har lyst til å dele med deg. Vi vil gi deg muligheten til å dra på fisketur, full av optimisme, fordi du har fått tips fra de aller beste. Faktisk har du dem med deg i lomma, på mobiltelefonen din, og kan få hjelp av dem akkurat når det trengs.

Snarveien til fiskelykken: En av ekspertene våre er Asgeir Alvestad, landets mest kjente og meritterte fritidsfisker. Med Asgeir i spissen, viser Fiskher deg hva du bør fiske hvor – og hvordan. Våre erfarne fritidsfiskere har til sammen registrert og definert over 30.000 fiskeområder langs hele norskekysten. Ved hjelp av rikt detaljerte sjøkart og satelittbilder –  for første gang i én og samme app – viser de deg veien til opptil 16 forskjellige arter.

Kunstig intelligens i verdensklasse: I tillegg har vi laget verdens mest avanserte fiskegjenkjenningsprogram. Ta bilde av fisken med mobiltelefonen din, og appen forteller deg hva slags fisk du har fått – dersom du skulle være i tvil.

Sosial deling: Fiskher lar deg også registrere dine fangster og konkurrere med venner. Appen byr på gode oppskrifter og gir deg tips om valg av utstyr og hva du bør bruke som agn.

Har du lyst på en god opplevelse neste gang du skal fiske på sjøen? Prøv Fiskher! 

Last ned iOSLast ned Android

Send oss en melding